Calendari

5 d'octubre de 2024

Horari: Dissabte de 10.00 a 12.00 hores

Durada: 2,00 hores

Informació general

Activitat bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Grup d'Interès de l'Anoia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

L’objectiu principal d’aquesta visita és conèixer la tasca de la Creu Roja i els diferents àmbits d’intervenció així com les accions que realitza a través d’una experiència vivencial. Busquem facilitar el coneixement sobre les accions que desenvolupa la Creu Roja en el marc de les emergències, transmetre els diferents àmbits d’intervenció de la Creu Roja i mostrar la seva tasca més enllà de la intervenció directa en les emergències: recuperació, acompanyament, finalitat.

Durant la visita es recorrerà el magatzem on els/les visitants podran veure l’exposició d’articles d’ajuda humanitària i materials d’emergència que la Creu Roja fa servir i conèixer més de primera mà les intervencions que aquesta entitat realitza.

Al final de la visita s'oferirà un refrigeri per les i els assistents i aprofitarem aquest espai per conèixer-nos, interactuar i crear sinergies entre fisioterapeutes i persones assistents.

A càrrec de

Grup d'Interès de l'Anoia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×