Calendari

23 de novembre de 2024

Horari: Dissabte de 9.30 h a 14.30 hores

Durada: 5,00 hores

Informació general

Activitat bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Parc de l'Estació - Carrer del Carrilet, 1, Llagostera (davant de l'establiment de lloguer de bicicletes)

Descripció

Es tracta d'una ruta en bicicleta per una via verda que correspon a l'últim tram de la mítica ruta del Carrilet, des de Llagostera fins a Sant Feliu de Guíxols.

En total són uns 40 km, sumant l'anada i la tornada, i s'estima que la durada total, amb parades i un ritme apte pera a tothom, serà d'unes 5 hores.

La trobada serà a les 9.30 h al Parc de l'estació, davant de l'establiment de lloguer de bicicletes i cap a les 10.00 h està previst iniciar la ruta.

Aquesta activitat està pensada per a companys i companyes fisioterapeutes i els i les acompanyants, que hi vulguin participar. Cal que totes les persones que hi assisteixin siguin majors d'edat i facin la seva inscripció a l'activitat individualment.

Podeu venir amb la vostra bicicleta o bé podeu llogar-la al punt de trobada, tot i que cal fer la reserva a la botiga amb antelació (Ayats Cycles - Acces per plaça del Exili, Carrer del Carrilet, 1, Local 1, 17240 Llagostera - Telèfon 972919139). El Col·legi no s'ocuparà d'aquesta gestió.

Recordeu portar casc, recanvi de la càmera de la roda, roba i calçat adequat per a l'activitat, ampolla d'aigua i quelcom per menjar.

Us hi esperem!

A càrrec de

Grup de Treball de Fisioteràpia a la Natura del CFC (Fisiogan)