Calendari

21 de setembre de 2024

Horari: Dissabte de 17.00 a 19.00 hores

Durada: 2,00 hores

Informació general

Preu: 11,00€ - Activitat bonificada al 50% pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Organitza: Secció Territorial de Terres de l'Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

 

 

Lloc de realització

Embarcador de Sant Jaume d'Enveja

Descripció

El proper dissabte 21 de setembre, la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza una trobada amb els col·legiats i col·legiades de Terres de l'Ebre i us convida a participar de l'activitat que ha preparat la secció territorial de la zona. En concret es tracta d’una ruta guiada en caiac per l'Illa de Gràcia.

Aquesta iniciativa de realitzar trobades amb fisioterapeutes d’arreu de Catalunya es va iniciar a principis del 2019 i ajuda a conèixer de prop i de primera mà les inquietuds, necessitats i reflexions envers diferents àmbits de col·legiades i col·legiats de la zona.Ja són vàries les poblacions que han acollit aquestes trobades itinerants de la Junta de Govern, totes elles amb molt bona sintonia.

A les 12.00 h, la Junta de Govern del CFC es trobarà a l'hotel Corona de Tortosa amb tots els col·legiats i col·legiades de la zona que ho desitgin per fer parlar de les seves impressions i projectes de futur, en tant que una de les prioritats de la Junta de Govern és aquesta: escoltar i actuar d’acord a les necessitats del col·lectiu. En acabar l’acte hi haurà un pica-pica per a tots els assistents.

Per l'activitat posterior, el punt de trobada serà a les 16.30 h a l'embarcador de Sant Jaume d’Enveja per organitzar-nos i començar l’activitat. Des d’aquell punt, ens desplaçarem a l'inici de la ruta, al poble de Balada, situat davant l’illa de Gràcia, un espai que acull un dels arbres monumentals de Catalunya, el “Baladre de Balada“. Durant el trajecte gaudirem navegant entre les tranquil·les aigües de la flora i fauna que hi conviu: daurades, llobarros, àlbers, pollancres, llises i, fins i tot, cigonyes. Aquest espai d'impressionant bellesa natural ens transporta a el cor del Parc Natural del Delta de l'Ebre, declarat recentment reserva de la biosfera.

La ruta és apta per a totes les edats i finalitza a l’embarcador de Sant Jaume d’Enveja.

Aquesta activitat té un cost de 22 euros i el CFC en bonificarà el 50 %, motiu pel qual el preu final que hauran de pagar totes les persones assistents serà d’11 euros, El lloguer inclou pala, armilla salvavides, assegurança de responsabilitat civil i assistència en ruta, així com l'assessorament expert del personal d’Experience Catalunya.

 

A càrrec de

Secció Territorial de Terres de l'Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×