Calendari

Dilluns 25 d'octubre de 2021

Horari: 19.00h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Comissió de Dolor Crònic del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

Aquest any, amb motiu del Dia Mundial del Dolor, volem posar l'atenció en com es viu a nivell social: quines són les impressions que ens transmeten les persones amb dolor persistent i les seves famílies. Explicarem com les i els fisioterapeutes podem acompanyar-les i quines estratègies i eines existeixen per ser efectius en aquestes situacions i poder-les ajudar, tant a les persones afectades com a les persones cuidadores. Ens centrarem en un enfocament des del dolor persistent en fibromiàlgia o patologies musculoesquelètiques i també aquelles que pateixen dolor dins una afectació neurològica.

En aquesta activitat es parteix de la premissa que el dolor crònic afecta les diferents dimensions i esferes de la persona, traduït en  la seva relació amb el seu entorn familiar i social, així com en el seu "estar al món" (o en la vivència de si mateixos, o quelcom per l‘estil...).

A càrrec de

Selma Peláez Hervás: neurofisioterapeuta a l’Hospital de dia de Malalties Neurodegeneratives de l'Hospital Clínic de Barcelona. Neurofisioterapeuta Associació TraCE. Coordinadora de la Comissió de Neurologia. 

Carme Campoy: fisioterapeuta i llicenciada en Antropologia social i cultural. Vicedegana del Campus d’Igualada, Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida. Sotscoordinadora de la Comissió de Dolor Crònic del CFC. Coordinadora de la UHE de fibromiàlgia i fatiga crònica de l’Hospital de Santa Maria de Lleida.

Mayte Serrat: fisioterapeuta i psicòloga. Docent del grau de Psicologia de la UAB. Fisioterapeuta del Hospital de la Vall d’Hebron. Investigadora principal de la teràpia multicomponent a la Unitat d’Experiència de l’HVE per a persones amb fibromiàlgia i síndrome de la fatiga crònica.

Pedro Víctor López: fisioterapeuta, Doctor en Medicina Clínica, Professor de Grau i Director del Màster en Neurofisioteràpia a FCS Blanquerna URL Fisioterapeuta en exercici lliure.

Marta Vidal Ramperez: Fisioterapeuta i llicenciada en Psicologia. Màster en Psicologia clínica i Medicina conductual. Màster en Atenció fisioterapèutica comunitària. Màster en Psicooncologia. Actualment treballa al CAP de Sant Andreu a Atenció Primària.

 

Lloc de realització

ON LINE

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×