Calendari

1 d'octubre de 2024

Horari: Dimarts de 18.00 a 20.00 hores

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Observatori de Gènere del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

Com hem manifestat en altres ocasions, una de les finalitats de l'Observatori de Gènere del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya és proposar formacions i promocionar la perspectiva de gènere en continguts de recerca.

Per aquest motiu, el proper dimarts 1 d'octubre a les 18.00 h i en format híbrid, tindrà lloc aquesta conferència que forma part d'un projecte social per a la rehabilitació gratuïta postmastectomia afirmativa de gènere durant 2024 en col·laboració amb l'Associació Generación O2 i subvencionada pel Departament d'Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya.

Elliot Theodor ens parlarà sobre la mastectomia bilateral afirmativa de gènere i la seva rehabilitació des de la seva pròpia experiència. Durant la conferència explicarà el paper de la fisioteràpia en el procés postoperatori, amb l'objectiu de fomentar la col·laboració interdisciplinària entre els i les professionals de la salut que puguin acompanyar a una persona en procés de transició de gènere i mostrarà nous resultats i avenços amb el protocol realitzat.

A càrrec de

Elliot Theodor

Fisioterapeuta per la Universitat de Tel Aviv, Israel. MA fisioteràpia esportiva i home transgènere. Format professionalment com a artista de circ contemporani (Flic Scuela de Circo, 2013) i home transgènere. Actualment fa pràctica privada de fisioteràpia a Barcelona, especialitzant-se en l'atenció a esportistes i artistes de circ, i en la rehabilitació de la mastectomia doble afirmativa de gènere.

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×