Calendari

22 de novembre de 2024

Horari: Divendres de 19.30 a 20.30 h

Durada: 1,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Grup d'Interès del Vallès Oriental del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

En aquesta conferència, oberta a tots els públics, la nostra companya i membre del Grup d'Interès del Vallès Oriental, Mayte Serrat, ens explicarà la seva experiència durant la darrera expedició inclusiva al camp base de  l'Everest (5.354 m) des de Lukla, ciutat on comencen el seu viatge la gran majoria de visitants de l'Himalaia.

Mayte Serrat compartirà amb totes les i els assistents en què ha consistit aquesta aventura acompanyada de 30 persones amb qui ha estat treballant des de fa molts mesos aspectes físics i psicològics com a preparació i amb l'objectiu d'aconseguir aquest repte. És una expedició 100% inclusiva, comptant amb persones que diàriament fan front al seu dolor, persones amb fibromiàlgia i persones amb discapacitats i malalties diverses.

La inclusió en l'àmbit de la muntanya és un pilar fonamental per al benestar i la cohesió social. D’acord amb evidències recents, les comunitats que abracen la inclusió en les seves activitats muntanyenques experimenten una millora significativa en la qualitat de vida i en la interacció entre els seus membres.

Al final de la conferència s'oferirà un refrigeri per les i els assistents a l'acte, cortesia de l'Agrupació Excursionista de Granollers, i aprofitar aquest espai per conèixer-nos, interactuar i crear sinergies entre fisioterapeutes i persones assistents.

A càrrec de

Mayte Serrat. Fisioterapeuta i psicòloga. IP de FIBROWALK de la USSC Hospital Vall d'Hebron. Doctora per la UAB. Fisioterapeuta i psicòloga. Investigadora principal de la teràpia multicomponent FIBROWALK de la USCC de l’Hospital Vall d’Hebron. Presidenta de l'Associació Esportiva Projecte Inclusiu CIM (CIM Project).

Lloc de realització

Agrupació Excursionista de Granollers (Carrer de Corró, 10, 08401 Granollers)

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×