Calendari

19 de setembre de 2024

Horari: Dijous, de 18.00 h a 20.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

En col·laboració amb les diferents facultats de fisioteràpia de les universitats catalanes, estem treballant en la creació d'una base de dades de fisioterapeutes interessats a participar com a pacients estandarditzats o simulats a les proves ECOE del grau en Fisioteràpia. Aquest és un pas fonamental per millorar la qualitat de la formació de futurs professionals en el nostre camp.

Si esteu interessats a formar part d'aquest projecte, us animem a assistir a la xerrada divulgativa, on s'explicaran en detall què són les ECOE, les diferències entre pacient simulat i estandarditzat i altres aspectes rellevants. També us animem a emplenar aquest formulari, que ens ha de servir per crear la base de dades abans esmentada.

La vostra participació activa en aquesta iniciativa contribuirà significativament en el desenvolupament acadèmic i professional de les noves generacions de fisioterapeutes.

Esperem comptar amb el vostre suport i col·laboració!

A càrrec de
  • Xavier Oliver Casanova
  • Lluís Puig Torregrosa
  • Marta Not Monegal
Lloc de realització

Format híbrid. Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i en línia

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×