Tipus d'activitat: Màster

Organitza: UManresa

Lloc: UManresa

Preu: 5.928,00€

Dirigit a: Diplomats/graduats en Fisioteràpia

Programa: https://www.umanresa.cat/ca/estudis/masters/fisioterapia-del-sistema-musculoesqueletic

Més informació: En els últims anys, i com a conseqüència dels avenços en la recerca tant en l’àmbit específic de la Fisioteràpia com en ciències com la Fisiopatologia dels teixits o la Neurociència, la Fisioteràpia manual contemporània ha anat ampliant el seu camp d’actuació i ja no es limita a la teràpia manual passiva, sinó que engloba tot el que té a veure amb les disfuncions del moviment.

En aquest sentit, quan parlem del Màster en Fisioteràpia del Sistema Musculoesquelètic (SME) estem parlant tant dels abordatges actius com dels passius.

Un aspecte fonamental d’aquest màster és la importància que adquireix el raonament clínic com a base de la presa de decisions en la clínica, sempre sota un prisma d’evidència científica i d’un enfocament biopsicosocial.

Aquest màster oficial en fisioterapia es planteja amb un format semipresencial, amb l’objectiu de fer servir les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per fomentar l’aprenentatge col·laboratiu entre estudiants, professors i agents de salut.

La utilització d’entorns virtuals permet un major desenvolupament del treball autònom, flexible, estratègic i reflexiu, aspectes cabdals per fomentar l’aprenentatge al llarg de la vida.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×