Calendari

7 de Març de 2023

Horari: Dimarts, de 18.30 a 20.30 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Jornada bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Observatori de Gènere del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, amb el suport de l’Observatori de Gènere i amb motiu del Dia Internacional de la Dona, organitza la Jornada “Dona i Treball". En aquesta ocasió, realitzem una activitat dinàmica on volem substituir les ponències clàssiques per diàlegs participatius. D’aquesta manera, l’advocada Andrea Accuosto i la fisioterapeuta Júlia Zamora compartiran informació i resoldran dubtes sobre les condicions laborals, les mesures de conciliació actuals i la relació dels ritmes biològics de la dona amb la productivitat.

 

18.30 h

Inauguració

Sra. Yolanda Castellano

Sra. Marlen Moreno
18.40 h

Drets laborals i conciliació en l’actualitat

Sra. Andrea Accuosto
19.10 h

Ritmes biològics i productivitat. Beneficis de la productivitat cíclica

Sra. Júlia Zamora

19.40 h

 

Torn de preguntes

Sra. Yolanda Castellano

Sra. Marlen Moreno

 

A càrrec de

Andrea Accuosto. Advocada especialitzada en dret penal, compliance, igualtat i dret laboral. Vocal de la Secció Compliance i de la Comissió de dones advocades de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Júlia Zamora. Fisioterapeuta. Cofundadora de Dona Cíclica. Doula. Especialista en salut de la dona i en l’abordatge patològic i fisiològic abdominopelvià. 

Yolanda Castellano. Fisioterapeuta. Responsable de l’Observatori de Gènere del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Marlen Moreno ( @MarlenM_M). Fisioterapeuta. Vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i membre de la Comissió de Dones i Igualtat de l’associació Intercol·legial

Lloc de realització

On line

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×