Calendari

29 de setembre de 2024

Horari: Diumenge de 10.00 a 13.00 hores

Durada: 3,00 hores

Informació general

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats/des

Seminari bonificat al 100% pel CFC

Organitza: Secció territorial de Terres de l'Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Hotel SB Corona

Descripció

El sòl pelvià és el responsable, no només de la contenció urinària, sinó del bon funcionament de la bufeta, la vagina, la matriu i el recte. Sorprèn que una zona tan important sigui tan desconeguda. Per què té problemes? Com el podem ajudar? Quines són les situacions de risc? Quins són els símptomes d’alerta? Entendrem el sòl pelvià, aprendrem què l’agredeix i, sobretot, què podem fer per protegir-lo.

El taller consta d’una part pràctica perquè les participants surtin de l’activitat, no només amb informació valuosa, sinó també amb eines concretes i funcionals, que podran aplicar en el seu dia a dia, des del primer moment.

D’altra banda, la postura té relació directa amb el benestar del sòl pelvià. Passem moltes hores mal assegudes i mig enfonsades. Al taller aprendrem a seure respectant el sòl pelvià i també com adaptar aquest coneixement a qualsevol cadira. Per aquest taller es necessita un coixí petit (per a la zona lumbar).

A càrrec de

Mireia Grossmann Camps

Fisioterapeuta especialista en sòl pelvià (Universitat Ramon Llull - Blanquerna). Osteòpata (Escola d'Osteopatia de Barcelona). Fisiosexòloga (Escoles Universitàries Gimbernat - UAB). Professora d'anatomia a Escoles de Ioga (Ioga & Ioga Barcelona, Kaivalya Ioga).  Autora del llibre "El suelo pélvico al descubierto" (Editorial RBA). Autora del llibre "Menopausia, no hay reglas" (Editorial Larousse). Conferenciant en Aules d'Extensió Universitària des de fa 13 anys. Creadora de contingut, comunicadora i divulgadora de la salut del sòl pelvià a les xarxes (YouTube, Instagram, Facebook). Més de 150 mil seguidors a YouTube i Instagram. Vídeos divulgatius amb més de quatre milions de visites a YouTube. Col·laboradora de Catalunya Ràdio i programes a Televisió de Catalunya.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×