La Secció Territorial de Tarragona celebra el DMF a Reus

Publicada el 15/09/2011

El dissabte 10 de setembre es va celebrar, a la plaça del Pallol de Reus, el Dia Mundial de la Fisioteràpia.

Durant tot el dia es va oferir informació sobre la Fisioteràpia i els seus àmbits d'actuació, tenint especial rellevància la incontinència urinària, tema principal d'enguany.

En un dia plenament estiuenc es van realitzar nombroses consultes personals, generalment sobre dolor o disfuncions musculosquelètiques. La resposta del públic va ser molt bona i van mostrar molt interès sobretot durant les últimes hores de la tarda.

Amb l'objectiu d'animar l'ambient es van organitzar batucades populars a càrrec de "Els batucats del bolet", que van oferir dues hores de bon espectacle al públic congregat davant l'envelat. Aquesta actuació, juntament amb l'animació i la diversió dels nens que jugaven en un castell inflable muntat per a l'ocasió, van convertir la jornada en una activitat familiar i lúdica.

DMF 2011 Reus DMF 2011 Reus DMF 2011 Reus

A la tarda, en el moment de més afluència, es va realitzar una xerrada informativa específica d'incontinència urinària amb una demostració pràctica, que va despertar la curiositat de molts veïns i veïnes.

Volem donar les gràcies als nombrosos companys i companyes fisioterapeutes que es van apropar en diversos moments del dia per ajudar-nos a repartir globus i fulletons divulgatius.

Des de la Secció Territorial de Tarragona hem sentit que complíem el nostre objectiu d'informació divulgativa general i específica, i que despertàvem l'interès per la nostra professió, la Fisioteràpia, reafirmant el nostre lema: "La salut en bones mans".

Eva Hernando
Secció Territorial de Tarragona

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×