La Secció Territorial de Lleida organitza la conferència "Del dolor agut al dolor crònic: mecanismes neurofisiològics i Fisioteràpia"

Publicada el 18/11/2013

El proper dijous 28 de novembre, l'Aula Magna de la Universitat de Lleida acollirà la conferència organitzada per la Secció Territorial de Lleida, sota el títol "Del dolor agut al dolor crònic: mecanismes neurofisiològics i Fisioteràpia", a càrrec del Sr. Francesc Valenzuela, fisioterapeuta, màster en el tractament del dolor per la Universitat d'Edimburg i professor col·laborador del grau de Fisioteràpia a la Facultat d'Infermeria de la Universitat de Lleida des del 2010.

La conferència tractarà sobre els mecanismes neurofisiològics implicats en el procés de transició i perpetuació del dolor agut al dolor crònic, principalment d'origen musculosquelètic. A més, el Sr. Valenzuela farà un repàs de les eines que el fisioterapeuta té al seu abast i pot fer servir per tal d'actuar sobre aquests mecanismes neurofisiològics, tenint en compte la seva evidència científica.

Finalitzada la conferència i com a preàmbul de les festes de Nadal, la Secció Territorial de Lleida convida a tots els assistents, col·legiats i estudiants a una copa de cava i torrons.

Esperem comptar amb la participació de tots vosaltres!

Dia i hora: Dijous, 28 de novembre de 2013 a les 19.30 hores.
Lloc:
UdL. Facultat de Medicina. C/ Montserrat Roig, 2, 25008 Lleida.C/ Montserrat Roig, 2, 25008 Lleida. [Com arribar-hi]
Dirigida a: Fisioterapeutes col·legiats i estudiants.
Títol: "Del dolor agut al dolor crònic: mecanismes neurofisiològics i Fisioteràpia".
Gratuïta (Aforament limitat. Imprescindible reservar plaça).
Reserva la teva plaça

Secció Territorial de Lleida
lleida@fisioterapeutes.cat

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×