Reunió intercol·legial per coordinar accions enfront de l'acord entre l'ICASS i les principals patronals del sector de residències de gent gran

Publicada el 28/11/2013

El passat 27 de novembre, a la seu col·legial, el degà, el tresorer i el secretari del CFC, senyors Manel Domingo, Ramon Aiguadé i Gabriel Liesa, respectivament, van rebre els representants dels col·legis professionals de psicòlegs, treballadors socials, educadors i terapeutes ocupacionals, per tal de coordinar les accions a seguir després de la publicació d'un manifest conjunt on exposàvem el nostre malestar pel canvi de ràtios que ha sofert l'assistència d'aquests professionals en la tasca de vetllar pels usuaris de centres residencials.

Tots els col·legis vam acordar que era necessari mantenir una reunió amb la consellera de Benestar i Família, Sra. Neus Munté, per tal de mostrar la nostra disconformitat davant d'aquestes retallades i proposar de crear un espai entre els col·legis i el Departament de Benestar Social i Família per parlar i debatre un nou model d'atenció a les persones que sigui sostenible, però que sigui elaborat seguint criteris professionals i no pas en base a interessos econòmics.

La intenció dels col·legis és involucrar també les associacions de ciutadans per tal de fer més força i pressió amb l'objectiu d'aturar l'aplicació de l'acord. Aquestes i altres accions es duran a terme en properes reunions, les quals es va acordar celebrar per tal de continuar la tasca conjunta.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×