El Grup d'Interès de l'Anoia del CFC participa en la sisena edició de La Nit de la Professió, a Igualada

Publicada el 05/11/2013

El passat 18 d'octubre, es va celebrar, a Igualada, la sisena Nit de la Professió. En aquesta trobada anual hi participen representants de les diferents professions sanitàries de la comarca de l'Anoia: metges, infermeres, farmacèutics, odontòlegs i fisioterapeutes. Aquest sopar serveix tant per donar la benvinguda als nous residents de medicina, infermeria i farmàcia com per homenatjar els professionals que es jubilen. En l'edició d'enguany, van ser homenatjats els fisioterapeutes Sra. Fina Pineda i Sr. Ferran Villavecchia, que van rebre un diploma d'agraïment pels seus anys de servei al Hospital d'Igualada.

Sopar de la professió G.I. Anoia Sopar de la professió G.I. Anoia    

Durant la nit de la professió també es va donar a conèixer el resultat desert de la beca de 1.500 € per a una estada formativa en centres de salut de Catalunya, l'Estat o altres països.

Com no podia ser d'altra manera, el Grup d'Interès de l'Anoia del CFC hi va ser present, col·laborant amb l'organització per poder realitzar aquesta gran festa de les professions sanitàries de l'Anoia.

La Nit de la Professió, celebrada al restaurant Sesoliveres, està organitzada per l'Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Col·legi d'Infermeres i Infermers, el Col·legi de Farmacèutics i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. El president de l'Acadèmia a l'Anoia, el doctor Josep Maria Sànchez, va agrair la presència dels 130 professionals que hi van participar.

Grup d'Interès de l'Anoia
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/grups_interes/anoia