S'obre una petició a change.org per garantir els drets de la gent gran i vetllar per la nostra professió

Publicada el 10/12/2013

En vistes a la reunió prevista per al proper dilluns 16 de desembre amb la consellera de Benestar Social i Família, Sra. Neus Munté, per mostrar-li el nostre desacord amb les mesures adoptades en l'acord signat per l'ICASS i les principals patronals dels centres residencials de gent gran, s'ha procedit a obrir una petició a change.org per tal de recollir signatures en contra del pacte.

Els col·legis i associacions que han impulsat aquesta mesura han estat el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC), el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT), el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), el Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC), el Col·legi Oficial Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), la Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), Alzheimer Catalunya, Amics de la Gent Gran i la Federació d'Organitzacions Catalanes de Gent Gran, Dones i Família (FOCAGG).

De la mateixa manera, us informem que les entitats abans esmentades ens hem unit per crear un nou manifest en contra del pacte entre l'ICASS i les principals patronals dels centres residencials de gent gran on mostrem la nostra disconformitat amb les mesures adoptades, especialment amb la reducció de ràtios, que –estem segurs- afavorirà l'increment de la dependència dels usuaris de centres residencials, fet que repercutirà negativament en la seva atenció i qualitat de vida.

Per la dignitat de la nostra professió i per la qualitat de vida de la gent gran, signeu!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×