La Secció de Girona presenta la conferència: "Neurodinàmica: raonament i aplicació clínica"

Publicada el 19/12/2013

La Secció Territorial de Girona us convida el proper dissabte 18 de gener a la conferència gratuïta Neurodinàmica: raonament i aplicació clínica, a càrrec del Sr. Carles Rodríguez Munné, fisioterapeuta del centre Osteosport de Manresa, coordinador dels estudis de Grau en Fisioteràpia de l'EUCS Manresa i coordinador i docent del Màster en Teràpia Manual de l'EUCS Manresa.

La neurodinàmica o mobilització del sistema nerviós és una tècnica de Fisioteràpia que no només aborda el sistema nerviós sinó també les estructures adjacents que poden provocar una restricció en el seu moviment. L'objectiu principal de la conferència és mostrar les últimes evidències i aplicacions clíniques descrites per a l'abordatge del tractament neurodinàmic del sistema nerviós.

La conferència s'estructurarà en una primera part on s'explicarà la relació entre la patofisiologia i la patomecànica del sistema nerviós i seguidament es desenvoluparà el raonament clínic a partir de la neurodinàmica. A continuació es realitzarà una part pràctica per tal de mostrar, mitjançant l'aplicació directa, la part teòrica vista prèviament.

Conjuntament amb aquesta sessió teòrico-pràctica, la Secció Territorial de Girona, presentarà la Memòria d'activitats de la secció durant l'any 2013 i donaran a conèixer alguns dels projectes que ja tenen previstos pel 2014.

Els companys gironins estaran encantats d'atendre les vostres consultes i de comptar amb les vostres aportacions. I per compartir una estona agradable entre col·legues de professió hi haurà un esmorzar per als assistents.

Esperem que sigui del vostre interès i comptar amb la vostra assistència.

Feu ja la vostra reserva! [Reserva de plaça]

Dissabte, 18 de gener de 2014 a les 9.30h a la seu de Secció Territorial de Girona. Edifici Fòrum Sanitari, c/ Albereda, 3-5, 17004 Girona. [Com arribar-hi]

Bones Festes i un Pròsper Any Nou!

Secció Territorial de Girona
girona@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×