Grup d'Interès de l'Alt Urgell del CFC recapta diners per a La Marató de TV3 amb una activitat de psicomotricitat infantil

Publicada el 30/12/2013

El passat diumenge dia 15 de desembre, coincidint amb la data de La Marató de TV3, el Grup d'Interès de l'Alt Urgell va organitzar una activitat de psicomotricitat infantil amb l'objectiu de recaptar fons per a aquesta edició de La Marató.

L'activitat, que es va dur a terme al Palau Municipal d'Esports de La Seu d'Urgell, anava dirigida a infants d'entre un i mig anys i set anys, i es va organitzar en dos espais per tal de poder adaptar millor les característiques del material a les edats dels nens i nenes.

Aquesta va ser la primera edició de l'activitat, i l'organització es va mostrar molt satisfeta amb l'acollida que va tenir. Els nens i nenes van gaudir molt dels jocs, i es va aconseguir una recaptació de 315 euros.
Des d'aquí volem agrair sincerament a totes les famílies que hi van participar, ja que sense el seu suport no hauríem pogut aconseguir aquest objectiu. També volem agrair a les entitats que van donar suport al Grup d'Interès: l'Ajuntament de La Seu d'Urgell, el CDIAP- Consell Comarcal, la Llar de Sant Josep, i també donar les gràcies a en Pere Frases, que va cedir desinteressadament tot el seu material de psicomotricitat.

Esperem poder tornar a trobar-nos tots novament en la propera edició de La Marató!!!

Grup d'Interès de l'Alt Urgell
alturgell@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×