Les comissions del CFC realitzen la seva reunió trimestral

Publicada el 10/05/2013

El passat 17 d'abril, va tenir lloc, a la seu del Col·legi, la primera reunió trimestral de les comissions col·legials del 2013, que va comptar amb la presència de la Sra. Carme Macià (Comissió de Geriatria), Sr. Alexandre Bel (Comissió d'Atenció Primària), Sra. Montse Gironès (Comissió d'Onco-Hematologia i Cures Pal·liatives), Sra. Teresa Xipell (Comissió d'Hipoteràpia), Sra. Íngrid Silvestre (Comissió de Geriatria), Sra. Imma Castillo (Comissió de Fisioteràpia Respiratòria), Sra. Carolina Garcia (Comissió d'Onco-Hematologia i Cures Pal·liatives), Sra. Eva Cirera (Comissió de Neurologia), i Sra. Lourdes Macias (Comissió de Pediatria).

A la trobada hi van assistir també la coordinadora de Comissions del Col·legi, Sra. Irene Martínez, i el Sr. Marc Lari, vocal de la Junta de Govern.

A l'inici de la reunió es va comunicar als assistents que el Sr. Marc Lari, fins ara responsable de Junta de Govern de les comissions col·legials, cessava en el seu càrrec a favor de la Sra. Eva Cirera, que assumirà a partir aquesta tasca. De la mateixa manera, el Sr. Lari també deixa les seves funcions de vocal de la Junta de Govern. Des del CFC volem agrair al Sr. Lari el seu treball constant per la Fisioteràpia i els fisioterapeutes i, sobretot, la seva manera de ser i el seu caràcter alegre i positiu; gràcies per tot, Marc!

Reunió Trimestral de les Comissions

Tot seguit es va informar als responsables de les comissions que el CFC ha signat un conveni amb el diari El 9 Esportiu gràcies al qual, setmanalment, es publicarà un article sobre Fisioteràpia realitzat pels diferents òrgans col·legials (comissions, seccions i grups d'interès).

La reunió va servir també per informar a les comissions que el DiFT2013 se celebrarà el 5 d'octubre a Barcelona i perquè aquestes exposessin les activitats que tenen previstes realitzar en aquest dia. Va ser un bon punt de trobada per començar a concretar unes accions que, de mica en mica i en un breu espai de temps, han de començar a prendre forma i que es materialitzaran el proper 5 d'octubre, juntament amb altres activitats de les quals ja us anirem informant puntualment.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×