El tresorer del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, nou vicepresident del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas

Publicada el 02/05/2013

Tal i com us vam anunciar, el proper 11 de maig se celebraran, a Madrid, les eleccions al Comitè Executiu del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas (CGCF).

Des del CFC us informem que, amb data 26 d'abril, la Mesa Electoral ha resolt proclamar electes els candidats que, per haver-se presentat una única candidatura, passaran a exercir els diferents càrrecs. D'aquesta manera, amb una gran satisfacció, us volem comunicar que l'actual tresorer del nostre Col·legi, Sr. Ramon Aiguadé, serà el nou vicepresident del CGCF. El Sr. Aiguadé estarà acompanyat pel Sr. Miguel Villafaina, president; Sr. José Manuel Brandi, secretari general; Sr. Natalio Martínez, vicesecretari general, i Sr. David Rivera, vicetresorer.

De la mateixa manera, la Mesa Electoral del CGCF ha proclamat candidat al càrrec de vocal al Sr. Manel Domingo Corchos, actual degà del CFC.

Amb la designació del Sr. Aiguadé com a actual vicepresident del CGCF, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya assoleix la representació més important que la nostra institució ha tingut fins ara en l'ens estatal, fet que s'ha aconseguit gràcies als esforços esmerçats per l'actual Junta de Govern del CFC.

El Sr. Ramon Aiguadé, nascut a Balaguer, és fisioterapeuta i psicopedagog, diploma d'Estudis Avançats a la Facultat de Medicina de la UAB, cap del Grau de Fisioteràpia de la UdL i professor de postgrau en diverses universitats espanyoles i estrangeres. És membre del Comitè de Publicació de la revista francesa Kinésithérapie i de la Societé Française de Kinésithérapie, a més de traductor i revisor científic de diversos llibres (Ed. Elsevier / Masson i McGraw Hill), i actual tresorer del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

El Sr. Manel Domingo, nascut a Barcelona, és fisioterapeuta. Desenvolupa la seva tasca professional com a treballador per compte propi en el món de la Fisioteràpia d'empresa. És professor conferenciant a la UIC i professor associat a la UdL. És coordinador del Consell Tècnic de Fisioteràpia del Consell Català de Formació Continuada i actual degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×