El Grup d'Interès de l'Alt Urgell del CFC col·labora amb la Cursa Escanyabocs de La Seu d'Urgell

Publicada el 30/05/2013

Els dies 25 i 26 de maig va tenir lloc, a La Seu d'Urgell, l'Escanyabocs, un esdeveniment esportiu que va constar de diverses proves: dissabte al matí es va disputar la cursa d'orientació urbana en l'entorn de La Seu d'Urgell i Castellciutat i un TriRaid que va consistir en caiac individual, orientació a peu, orientació en BTT i tir amb arc. El mateix dissabte, a la tarda, es va disputar la Vertical Quiri, una cursa triada per ser inclosa en el IV Campionat de Curses Verticals de la Federació Catalana d'Alpinisme i Escalada. El seu recorregut de 4,75 km, amb un desnivell positiu de 850 m en van fer una cursa prou intensa! La sortida va ser des del mateix poble de Noves de Segre i els participants van haver d'assolir el cim de Sant Quiri (1485 m). El diumenge al matí, es va poder participar en la marxa nòrdica. També es va disputar la pedalada BTT amb tres opcions de recorregut: llarg (50 km/1600 m de desnivell), mig (38 km/1100 m de desnivell) o curt (27 km/550 m de desnivell). Per tal de poder ser qualificat com a participant "Escanyaboc de Ferro", calia haver-se apuntat i completar les proves del triraid, la d'orientació, la vertical Quiri i el circuit llarg de la pedalada.

Cursa dels Escanyabocs Cursa dels Escanyabocs

El Col·legi de Fisioterapeutes, a través del seu Grup d'Interès de l'Alt Urgell, va donar cobertura als participants de les proves de dissabte al matí a les instal·lacions del Parc del Segre de La Seu d'Urgell, i també a la tarda, desplaçant-se fins a Sant Quiri. Les companyes que hi van participar van gaudir d'una intensa jornada al costat dels participants, que van agrair molt el servei de Fisioteràpia en finalitzar les diverses curses.