El CFC presenta la segona edició de la Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0

Publicada el 11/07/2013

El Col·legi es complau en presentar-vos la II Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0, que se celebrarà el proper 28 de setembre.

En aquesta segona edició hem introduït dues novetats força interessants i, fins a cert punt, innovadores: la primera és el format virtual total, atès que serà retransmesa en línia a través de la xarxa i serà interactiva via Facebook i Twitter. La segona novetat és la internacionalització i la globalització, ja que la jornada cerca un impacte global, motiu pel qual comptarem amb ponents de Catalunya, València, Xile, els Estats Units, Veneçuela, França i Mèxic.

També hi ha algun aspecte que es perpetua respecte de l'anterior edició, i és que la Jornada serà gratuïta i no caldrà fer cap tipus d'inscripció, només haureu d'entrar a la pàgina web habilitada a tal efecte el dia de la celebració.

Volem animar a tots els fisioterapeutes del món a participar i a compartir amb nosaltres un esdeveniment global, que ens ajudarà a conèixer-nos una mica millor i a interactuar fent servir allò que ens uneix, la Fisioteràpia.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×