Curs solidari d'embenat neuromuscular a la seu del Col·legi

Publicada el 17/07/2013

CANVI DE DATES I UBICACIÓ!

Com us informàvem a principis d'any, el CFC, seguint l'esperit de responsabilitat social que el caracteritza, cedeix els seus espais, gratuïtament, a totes aquelles iniciatives que tinguin com a denominador comú la recaptació íntegra de diners amb finalitats solidàries.

En aquesta ocasió Fisioformació i Fisios Mundi s'uneixen per oferir als assistents un Curs solidari d'embenat neuromuscular, una iniciativa solidària que compta amb el suport del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i que servirà per ajudar en la tasca desinteressada de Fisios Mundi - atès que la totalitat dels ingressos es destinaran als projectes d'aquesta ONG- de donar resposta a les necessitats de Fisioteràpia detectades en persones sense recursos i donar-los la possibilitat d'accedir a un tractament.

El curs, de 15 hores de durada, estava previst que es realitzés els dies 6 i 7 de setembre a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Però finalment el curs s'ha ajornat als dies 20 i 21 de setembre quedant pendent el lloc de realització del mateix, doncs en aquestes dates el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ja tenia un altre activitat prevista. 

Podeu consultar i seguir tota la informació i inscriure-us al curs aquí.

Convidem a totes les empreses del sector i als fisioterapeutes que treballen per compte propi i que vulguin realitzar un projecte solidari, a que contactin amb cfc@fisioterapeutes.cat

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×