El CFC i el CPFCM s'uneixen en una campanya conjunta: !2 mesos, 12 consells de salut

Publicada el 23/01/2014

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i el Colegio Profesional de Fisioterapeutas de la Comunidad de Madrid (CPFCM) ens hem unit per desenvolupar, de manera conjunta, la campanya "12 mesos, 12 consells de salut", que té per objectiu prevenir les lesions o problemes de salut que pateix la població com a conseqüència de determinats mals hàbits quotidians i mostrar els beneficis que la Fisioteràpia pot aportar en aquest sentit.

Aquesta campanya, que va iniciar el CPFCM l'any passat, pretén conscienciar a la ciutadania sobre els riscos que poden patir quan realitzen activitats de la vida diària adoptant males postures, i les precaucions que cal tenir present per evitar lesions o problemes musculosquelètics.

Amb aquest objectiu, hem elaborat 12 videoconsells amb recomanacions de salut, que s'emetran mensualment i de manera simultània a la Comunidad de Madrid i Catalunya. En el primer vídeo, corresponent al mes de gener s'informa a la població dels beneficis que aporta la Fisioteràpia a la gent gran i dependent i s'explica com la nostra professió manté, recupera o incrementa la salut d'aquestes persones, i com millora la seva qualitat de vida.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×