El CFC beca els cursos posteriors a la V Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, amb Bill Vicenzino i Luis Prato

Publicada el 01/10/2014

Com us venim anunciant des de fa setmanes, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebrarà, el proper 24 d'octubre a l'Hotel Barceló Sants de Barcelona, la V Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, i que, com en d'altres anys, clourà amb el Sopar Anual del Col·legi.

La consolidada jornada del nostre Col·legi comptarà un any més amb un format de ponències magistrals al matí i masterclass a la tarda, que han tingut una molt bona acollida en les darreres edicions i que hem decidit conservar.

Enguany, una de les novetats per a aquesta jornada és la retransmissió en streaming que es realitzarà de les conferències magistrals del matí. Una altra novetat -i molt bona oportunitat- són les activitats formatives postjornada que hem afegit per a aquelles persones que vulguin realitzar formació més àmplia amb els ponents internacionals que hi participen: aquest any en Bill Vicenzino (Austràlia) i en Luis Prato (EUA). Atenent a les dificultats econòmiques que travessem i amb l'objectiu d'apropar al màxim als col·legiats l'oportunitat d'una formació de gran interès, el CFC ha decidit becar la inscripció als cursos amb un 50% del preu, inscripcions que seran adjudicades seguint un rigorós ordre de recepció de la documentació completa.

Com sabeu el fil conductor de la Jornada serà l'abordatge neuromusculosquelètic, un dels pilars de la nostra professió, i es tractaran temes tan diferents com el binomi Fisioteràpia-osteopatia, la conveniència o no dels esquats en la pràctica clínica, l'abordatge de l'epicondilitis, la valoració del moviment funcional i el tractament de les contractures mitjançant el concepte de levées de tensions, demostració evident de la riquesa i, alhora, de la complexitat de les intervencions de la Fisioteràpia en aquest camp.

No deixeu de consultar el programa al web de la Jornada https://www.fisioterapeutes.cat/jornades/barcelona/nme/vjornada/index.asp

Esperem repetir l'èxit d'assistència de les edicions anteriors atès que la Fisioteràpia neuromusculosquelètica en totes les seves vessants, és patrimoni de tots, i el seu coneixement fa gran el col·lectiu.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×