Gran moment per a la nostra professió: Administració, esport, medicina i Fisioteràpia debatran al DiFT 2014

Publicada el 02/10/2014

En el marc del DiFT 2014, que celebrarem el proper 11 d'octubre a la ciutat de Girona, podrem comptar amb un esdeveniment que farà del nostre Dia de la Fisioteràpia un moment únic i molt important per a la nostra professió.

D'11.00 h a 13.00 h, i sota la temàtica d'Activitat física, salut i prevenció, destinarem un espai per al debat que comptarà amb la presència de la Sra. Mariona Violán, coordinadora del Pla Nacional de Promoció de l'Activitat Física del Consell Català de l'Esport (CCE) – Departament de Presidència; el doctor Pere Soler, metge pediatre de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria de l'Hospital Vall d'Hebron; el Sr. Jordi Viladoms, pilot de motociclisme i participant al Ral·li Dakar; i, finalment, el Sr. Manel Domingo, degà del CFC... tot sota la perfecta moderació del Sr. Lluís Puig, reconegut fisioterapeuta, que actuarà com a conductor del debat.

Serà un moment gran per a la Fisioteràpia, atès que no sempre es pot comptar, en una mateixa taula amb representants de l'Administració, esportistes, metges i el degà del nostre Col·legi parlant sobre Fisioteràpia...segur que ho sabrem aprofitar!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×