L'Auditori acollirà el concert benèfic Veus per a l'esperança

Publicada el 29/10/2014

L'Auditori de Barcelona acollirà, el proper 30 de novembre, la quarta edició del concert benèfic Veus per a l'esperança, la recaptació del qual es destinarà íntegrament a reforçar les línies d'investigació contra el càncer del Laboratori en Oncologia Molecular i Translacional del Clínic-IDIBAPS que lidera el Dr. Gascón, consultor sènior del servei d'Oncologia Clínica de l'Hospital Clínic, professor titular de la Universitat de Barcelona i Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Doctors.

El Dr. Pere Gascón, juntament amb el representant artístic Aldo Mariotti són els impulsors i organitzadors de l'acte el qual han aconseguit que es consolidi i es reconegui en el calendari anual d'actes solidaris de la ciutat de Barcelona.

En l'edició d'enguany hi col·laboren, de forma desinteressada, un cartell d'artistes d'altíssim nivell com Montserrat Martí o Jaume Aragall, que cantaran peces de coneguts compositors com Verdi, Puccini, Rossini, Donizetti o Txaikovsky.

Les entrades al concert, d'entre 15€ i 50€, ja es poden adquirir a L'Auditori, per telèfon (93 247 93 06) o directament a les taquilles (carrer de Lepant, 150, 08013 Barcelona). De la mateixa manera s'ha creat una fila zero al web Migranodearena on es poden fer donacions directes al compte creat a tal efecte.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×