El Sr. Manel Domingo repeteix com a degà del CFC

Publicada el 17/11/2014

Finalitzat el recompte de vots dipositats el passat dissabte, 15 de novembre, a Barcelona i el passat dijous, 13 de novembre, a les seus de Lleida, Girona i Tarragona, podem anunciar que el candidat de "Un pas endavant per la Fisioteràpia", senyor Manel Domingo, ha estat reelegit com a degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Amb un total de 54 vots emesos a les quatre províncies, 48 han permès escollir per majoria absoluta la nova Junta de Govern. Hi ha hagut a més 4 vots en blanc i 2 vots nuls.

Així doncs, la nova Junta de Govern queda constituïda per:

  • Degà: Sr. Manel Domingo i Corchos, col·legiat 2204
  • Vicedegana: Sra. Mònica Rodríguez i Bagó, col·legiada 611
  • Secretari: Sr. Gabriel Liesa i Vivancos, col·legiat 1592
  • Vicesecretària: Sra. Eva Cirera i Serrallonga, col·legiada 3345
  • Tresorer: Sr. Ramon Aiguadé i Aiguadé, col·legiat 3820
  • Vocals:
    • Sr. Juan José Brau i Pérez, col·legiat 7955
    • Sra. Eva Hernando i Gimeno, col·legiada 3715
    • Sr. Francesc Josep Rubí i Carnacea, col·legiat 1130
    • Sra. Marta Sala i Ruiz, col·legiada 3063
    • Sra. Patricia Vidal i Martí, col·legiada 1391
    • Sr. Rafel Nadal i Dolcet, col·legiat 3618
    • Sra. Núria Coral i Ferrer, col·legiada 1944

D'altra banda cal destacar que, per segona vegada, el passat 13 de novembre, el col·legiats residents a les províncies de Tarragona, Lleida i Girona van poder votar de manera presencial a les respectives seus provincials del Col·legi, tot i que també es podia exercir el dret a vot per correu. En aquest sentit, a la seu de la ciutat de Tarragona van haver-hi 7 vots; a la ciutat de Lleida 16; i per últim, a la ciutat de Girona 6.

D'acord amb les paraules del Sr. Domingo, els integrants de la nova Junta de Govern són persones amb un "esperit plural i dinàmic, que aspiren a assolir aquells objectius i reptes que l'actualitat ens requereix".

Perfils del degà, vicedegana, secretari i tresorer:

Manel Domingo i Corchos, col·legiat núm. 2204
(Barcelona, 1968)
Diplomat en Fisioteràpia per la URV el 1998. Desenvolupa la seva tasca com a treballador per compte propi al món de la Fisioteràpia d'empresa, entre d'altres a Revlon i Axa. Professor associat a la UdL i professor conferenciant a la UIC. Ha ostentat diversos càrrecs col·legials: en la Junta de Govern del 2006 al 2008 com a vocal, en la Junta de Govern del 2008 al 2011 com a vicedegà, i en la darrera Junta de Govern ha ostentat el càrrec de degà.

Mònica Rodríguez i Bagó, col·legiada núm. 611
(Olot, 1970)
Diplomada en Fisioteràpia el 1991. Llicenciada en comunicació audiovisual el 2009. Postgrau en Osteopatia el 1999. Ha treballat en centres privats (clínica Lenox, Fisiosport Maresme i Fiserba), Hospital Sant Camil i, actualment, a consulta privada i mútua laboral (Mc mutual). Ha realitzat diferents cursos complementaris: Formació complerta McConnell, embenat neuromuscular, formació en neurodinàmica, punció seca, Kabat, Reequilibrament Neuromotriu del Raquis, Estiraments Miotendinosos Analítics.

Gabriel Liesa i Vivancos, col·legiat núm. 1592
(Barcelona, 1972)
Diplomat en Fisioteràpia per l'Escola Universitària Gimbernat a l'any 1996. Postgrau en Direcció de centres gerontològics per la UAB. Desenvolupa la seva tasca professional en l'àmbit de la geriatria des de fa més de 15 anys, actualment treballa en el complex gerontològic Allegra de Sabadell. Ha ostentat diversos càrrecs col·legials: en la Junta de Govern del 2008 al 2011 va ser vocal, vicesecretari i secretari; i en la darrera Junta de Govern va ostentar el càrrec de secretari.

Ramon Aiguadé i Aiguadé, col·legiat número 3820
(Balaguer, 1968)
Diplomat en Fisioteràpia per l'Escola Gimbernat (UAB). Graduat en Fisioteràpia per la UCAM. Llicenciat en psicopedagogia per la URL. DEA en Salut Pública i Recerca Biomèdica a la Facultat de Medicina de la UAB. Màster Oficial en Investigació en Atenció Primària per la UMH. Membre del Comitè de Publicació de la revista francesa Kinésithérapie (Ed. Elsevier). Traductor i revisor científic de diversos llibres de l'editorial Masson, Elsevier, McGraw Hill, etc. Publicació de diversos pòsters i comunicacions científiques en jornades i congressos nacionals i internacionals. Fisioterapeuta en excedència de l'ICASS (Benestar Social). Exprofessor de les escoles de Fisioteràpia Gimbernat, Blanquerna i FUB Manresa. Professor del Grau de Fisioteràpia de la UdL. Professor de postgrau en diverses universitats espanyoles i estrangeres. Director de Fisioformación. En la darrera Junta de Govern ha ostentat els càrrecs de vicedegà i tresorer.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio