El Grup d'Interès de l'Alt Urgell organitza el Seminari Tècnic del Sistema Visual per a l'Acció amb Pacients amb Ictus o TCE

Publicada el 04/11/2014

El passat dissabte 11 d'octubre, a La Seu d'Urgell, vam poder comptar amb la presència de la fisioterapeuta Sra. Roberta Ghedina, que va venir a oferir-nos el Seminari Tècnic del Sistema Visual per a l'Acció amb Pacients amb Ictus o TCE.

La Sra. Ghedina va explicar de manera molt didàctica i amb una molt bona interacció amb els assistents, la importància que té la visió i, més concret, els sistemes visuals, en la reeducació del moviment en el cas de pacients neurològics. Ens va parlar també dels diferents estudis científics que avalen aquesta idea.

A nivell pràctic, vam poder realitzar entre nosaltres les diverses exploracions bàsiques que es poden dur a terme en aquests casos, com ara la motilitat, la línia mitja i horitzontal, la integració visumotora... També van ser molt il·lustratius els diversos vídeos que ens va passar, on es podia veure l'aplicació d'aquest concepte en la pràctica clínica amb pacients reals.

Els fisioterapeutes assistents van mostrar molt interès pel tema abordat i es va fomentar un clima de diàleg i d'intercanvi d'idees molt enriquidor.

Des del Grup d'Interès de Fisioterapeutes de l'Alt Urgell volem agrair la participació de tots els companys que van assistir al seminari, i la bona disposició a nivell personal i docent de la Sra. Roberta Ghedina.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×