El CFC i el Parc Sanitari Pere Virgili signen un conveni de col·laboració

Publicada el 15/12/2014

El passat 10 de desembre, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va signar un conveni de col·laboració amb l'empresa pública Parc Sanitari Pere Virgili, que té com a principal objectiu la prestació de serveis sociosanitaris, assistencials i de desenvolupament del coneixement, així com la participació en programes de promoció i rehabilitació de la salut, prevenció de malalties i investigació.

El Sr. José A. Míguez, gerent del Parc Sanitari Pere Virgili, i el Sr. Manel Domingo, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, varen rubricar un acord que té per objecte, entre d'altres, promoure accions i projectes destinats a millorar la salut de la població, així com actuacions orientades a millorar les condicions de l'exercici professional dels fisioterapeutes i, en general, de l'equip interdisciplinari que intervé en la recuperació de les persones grans.

Per facilitar el desenvolupament dels projectes que es recullin als convenis específics i el seu seguiment, es constituirà una Comissió Mixta integrada per dos representants del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i dos del Parc Sanitari Pere Virgili.

El conveni tindrà una vigència d'un any, prorrogable tàcitament per períodes d'un any.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×