El CFC, present a la reunió informativa de l'ICASS

Publicada el 10/02/2014

El passat dia 7 de febrer, el secretari del CFC, Sr. Gabriel Liesa, va assistir, juntament amb representants dels col·legis de treball social, educadors, psicòlegs i terapeutes ocupacionals, a la reunió informativa convocada per la Conselleria de Benestar Social i Família per explicar l'acord assolit entre el Departament i la patronal del sector de residències de gent gran. Allà van ser rebuts pel subdirector general d'Anàlisi i Programació, Sr. Lluís Grande, i pel cap del Servei de Programes Sectorials, Sr. Roger Cuscó.

Els tècnics del Departament van explicar la situació de forta pressió que travessa la patronal atesa la crisi generalitzada, així com l'esforç realitzat per conservar la presència de tots els professionals i l'acord al que van arribar. Van insistir en què es tracta d'un acord transitori i opcional, i que treballen en un model d'atenció centrat en la persona.

El Sr. Liesa va voler fer palès que la participació dels col·legis en la negociació hagués estat molt important atès que podríem haver ajudat a assolir un acord que promogués un model d'atenció més sostenible i en el qual l'atenció als usuaris no es veiés variada, com sí que passarà amb l'aplicació d'aquest acord. Va recordar, també, l'oferiment de participar en aquells fòrums de negociació que proposi el Departament per tal de cercar un nou model d'atenció a les persones grans, sostenible i de qualitat.

Els assistents a la reunió van ser informats que, en breu, seran convocats per la Direcció de l'ICASS a una reunió per debatre l'esmentat model.

Els representants del CFC i del COTOC van ser cridats, també, al plenari de federatives dels Serveis Socials i al Consell de Serveis Socials.

Després de la reunió, els representants col·legials van acordar crear un grup de treball per tal de preparar una proposta de model per quan siguin citats per la directora general de l'ICASS, Sra. Carmela Fortuny.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×