Informació sobre el Registre de professionals sanitaris de Catalunya

Publicada el 20/02/2014

El passat mes de novembre es va publicar al DOGC el Decret 256/2013, de 26 de novembre, pel qual es crea el Registre de professionals sanitaris de Catalunya i s'estableixen els criteris i requisits mínims dels registres públics de professionals sanitaris en l'àmbit de Catalunya.

La Llei 44/2003, de 21 de novembre, d'Ordenació de les professions sanitàries, preveu l'establiment dels registres públics de professionals que permetin fer efectius els drets dels ciutadans respecte de les prestacions sanitàries i l'adequada planificació dels recursos humans del sistema de salut.

El Registre de professionals sanitaris de Catalunya obtindrà les dades mitjançant la comunicació de les dades dels registres de l'Administració sanitària, dels col·legis professionals i de les associacions de professionals sanitaris de Catalunya, dels consells catalans de col·legis professionals sanitaris, de tots els centres, serveis i establiments sanitaris, tant de titularitat pública com privada, i de les entitats d'assegurances que actuen en el ram de la malaltia a Catalunya.

És per aquest motiu que properament rebreu per part del Col·legi les indicacions oportunes per tal de facilitar les dades que requereix l'Administració per a la creació del registre (podeu consultar les dades que us seran requerides a l'annex del decret). És probable que també rebeu aquesta demanda també per part del vostre centre de treball, en aquest cas caldrà que els faciliteu també les dades sol·licitades.

Per a més informació podeu contactar amb el l'Àrea de Desenvolupament Professional i Atenció Col·legial, per telèfon o bé correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×