L'Observatori de Vulnerabilitat de Creu Roja publica un estudi sobre l'Impacte de la crisi en les persones de més de 45 anys

Publicada el 12/03/2014

Creu Roja, entitat amb la qual tenim un conveni de col·laboració, ha publicat un estudi sobre l'Impacte de la crisi en les persones de més de 45 anys, el col·lectiu amb majors dificultats en la incorporació al món del treball.

L'estudi conclou que:

  • Les persones més grans de 45 anys tenen altes càrregues de despesa i baixos ingressos motivat per les càrregues familiars i per un handicap important a conseqüència de la seva edat, ja que són considerades massa grans pel mercat laboral i, al mateix temps, els queda relativament poc temps per continuar en actiu, amb la repercussió que això té pel seu present però també pel seu futur.
  • Els seu futur està compromès. Moltes persones quedaran directament fora del sistema de pensions, mentre que la resta, en el millor dels casos, patiran una important reducció de la retribució de la prestació per jubilació per no haver cotitzat el total d'anys necessaris per cobrar-ne el 100%.
  • El treball ja no és garantia per evitar l'exclusió social. El 51,5% de les persones que treballen té uns ingressos mensuals de fins a 600€, per sota del salari mínim interprofessional que és de 645,3€.

Per tal de fer publicitat d'aquest estudi, Creu Roja l'ha publicat en tres formats diferents: un document pdf, una presentació en Slideshare i un vídeo que han penjat a Youtube.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×