El CFC acull la segona reunió de la taula tècnica per valorar la darrera reunió amb el Departament de Benestar Social i Família

Publicada el 25/03/2014

El passat 19 de març, el CFC va acollir la segona reunió de la taula tècnica a la qual hi van assistir representants del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya i, en representació del CFC, el secretari, Sr. Gabriel Liesa, i la vocal de la Junta de Govern, Sra. Benilde Martínez. Aquesta reunió es va centrar a valorar la darrera reunió amb la directora de l'ICASS, Sra. Carmela Fortuny, i amb el subdirector general d'Anàlisi i Programació del Departament de Benestar Social i Família, Sr. Lluís Grande.

A la reunió es van acordar dos aspectes significatius:

  • Que la taula tècnica treballarà en l'esquema d'una jornada organitzada pels cinc col·legis, però oberta a la participació de tots els actors de l'àmbit, inclosa l'Administració i la Patronal, on es debati quin és el model a seguir, i que portaria per títol "Jornada sobre el model d'atenció a les persones: present i futur".
  • Que la taula tècnica insta als presidents dels col·legis a seguir treballant en els punts parlats en la darrera reunió: contacte amb la Comissió d'Ètica, la recerca de vies legals en contra de l'Ordre, la implicació de la intercol·legial, el pla de comunicació, i el contacte amb el Síndic de Greuges i les patronals, etc.

Atès que els cincs col·legis estem a l'espera que el Departament ens faci arribar la seva proposta del nou model d'atenció diürna (centre de dia), vam decidir tornar-nos a reunir el proper mes de maig, amb l'esperança de tenir ja la proposta i poder crear un document conjunt amb els nostres punts de vista.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio