...i a partir d'aquesta setmana, inscriu-te a la IV Jornada d'Abordatge pràctic de Fisioteràpia en Geriatria!

Publicada el 28/03/2014

Estigueu ben atents! Aquesta setmana s'obren les inscripcions a la IV Jornada d'Abordatge pràctic de Fisioteràpia en Geriatria, que se celebrarà el proper 16 de maig a la Casa Convalescència – UAB CAMPUS (carrer Sant Antoni Ma Claret, 171, de Barcelona) amb dues novetats importants: primera, durant el matí realitzarem les conferències magistrals i a la tarda farem 4 tallers pràctics en format masterclass d'una hora i mitja de durada i, segona, les conferències del matí seran retransmeses en streaming.

Estem convençuts que el seu contingut científic serà del vostre interès, tant pels professionals que hi participaran -una metgessa geriatra i quatre fisioterapeutes- com per les conferències, que abordaran temes com: el pronòstic fiable de les seqüeles dels accidents vasculars cerebrals en fases inicials de la patologia (Dra. Laura Perez), l'abordatge del pacient neurològic des de les tècniques neurodinàmiques (Carlos Rodríguez), les seqüències de redreçament (Carles Salvadó); l'abordatge del posicionament en sedestació (Roger Gómez), i la deglució en gent gran (Marta Bisbe).

A partir d'avui, no deixeu d'inscriure-us!!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×