La Secció Territorial de Girona participa en la II Jornada de l'Esport Femení i organitza la conferència L'articulació del genoll en la dona esportista

Publicada el 02/04/2014

El passat diumenge 9 de març, amb motiu de la II Jornada de l'Esport Femení, la Secció Territorial de Girona del CFC, juntament amb l'EUSES (Escola Universitària de la Salut i l'Esport de Salt) van oferir el servei de Fisioteràpia a tots els participants de la Jornada, amb una fisioterapeuta col·legiada i dos voluntaris estudiants de l'EUSES.

Aquesta és la primera jornada esportiva en què l'EUSES i la Secció Territorial de Girona col·laboren, i no serà l'última, atès que ja n'estan organitzant la següent per al proper mes de maig, la Cursa de ciclisme Terra de Remences.

Paral·lelament, i amb motiu d'aquesta jornada, la Secció Territorial de Girona va organitzar una conferència sobre L'articulació del genoll en la dona esportista, a càrrec del fisioterapeuta Albert Massó. Es va triar aquest tema atès que el genoll és una de les articulacions amb més risc de lesió durant la pràctica de l'esport.

Va ser una conferència molt interessant, atès que s'especificaven les lesions més freqüents en les dones juntament amb el tractament més efectiu per a cada patologia, donant molta importància, també, a la prevenció per tal d'evitar-les.

El Sr. Massó va ensenyar-nos quines eines de treball fa servir al centre on treballa, com ara les ones d'UHF, l'EPI (Estimulació Percutània Intratissular), factors de creixement, àcid hialurònic, etc., i sobretot la importància de la propiocepció i la potenciació muscular de l'extremitat inferior per a la prevenció i/o la rehabilitació del genoll.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×