V Congrés de la SEFIP: "Evidencia del Modelo de Intervención Centrado en la Familia y el Entorno: Padres y Fisioterapeutas unificando criterios"

Publicada el 24/04/2014

Els propers 25 i 26 d'abril, tindrà lloc el V Congrés de la SEFIP (Sociedad Española de Fisioterapia en Pediatría) sota el títol "Evidencia del Modelo de Intervención Centrado en la Familia y el Entorno: Padres y Fisioterapeutas unificando criterios", que aplegarà diferents experts per parlar de com s'està portant a terme aquest model d'intervenció en altres llocs. També afrontarà quins són els reptes que cal assumir perquè, tots junts, professionals i famílies, puguin avançar pel camí de l'atenció basada en l'evidència científica.

Davant la presència de multitud de mètodes i abordatges terapèutics, alguns sense cap solidesa ni base científica, que intenten arrelar amb força entre les famílies dels infants amb discapacitat, les famílies han de ser les primeres en conèixer quins són els models actuals d'abordatge terapèutic amb evidència, i saber, entendre i participar dels objectius que poden capacitar els seus fills i filles per a millorar la seva vida.

A la vegada, els i les professionals haurien de ser capaces de donar suport a aquest procés liderat per les famílies i oferir una resposta concreta i adequada a cada cas.

Podeu consultar el programa complert del V Congrés de la SEFIP i com inscriure-us aquí

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×