Servei de confecció de la Declaració de la Renda 2013

Publicada el 25/04/2014

Us informem que el 28 d'abril de 2014 s'activarà el servei de confecció de la Declaració de la Renda de l'exercici 2013 que les Assessories Fiscals de les diferents províncies del Col·legi posen, un any més, a disposició de tots els col·legiats.

Les tarifes vigents per a aquest servei són:

  • 40 € declaració individual o conjunta.
  • 60 € declaració individual separada (col·legiat i parella per separat).
  • Gratuïta per als TRADE i treballadors autònoms que prestin els seus serveis a més d'un empresari i/o centre i que tinguin uns ingressos màxims de 22.000 €.

Aquestes tarifes són aplicables a aquelles declaracions que puguin realitzar-se amb les dades que es demanen a l'imprès i que, a tal efecte, us facilitem per a cada província. És imprescindible que aquest imprès de confecció de la Declaració de la Renda 2013 estigui emplenat i signat per poder tramitar la renda. Per a d'altres declaracions més complexes s'haurà de consultar o demanar visita i tarifa personalitzada.

Us informem que la quota anual col·legial es pot desgravar de la declaració de la renda tal i com contempla la llei.

Us recordem que si voleu gaudir d'aquest servei de confecció de declaració de la Renda heu de fer-la a la vostra província demanant cita prèvia o enviant l'imprès i la còpia de la documentació complementària per correu electrònic a comptabilitat@fisioterapeutes.cat

El servei de confecció de la Declaració de Renda estarà actiu fins el 20 de juny de 2014.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×