Els estudiants del Grau de Fisioteràpia de la URV organitzen el I Congrés Multidisciplinari de Ciències de la Salut (CoMuCS)

Publicada el 08/04/2014

Els propers 25 i 26 d'abril, els estudiants del Grau de Fisioteràpia de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV organitzen el I Congrés Multidisciplinari de Ciències de la Salut (CoMuCS), que se celebrarà a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i que compta amb la col·laboració del CFC tant en forma de suport logístic com de forma presencial: el nostre degà, Sr. Manel Domingo, participarà en l'acte d'inauguració i la Sra. Montserrat Inglés, vicedegana del Col·legi, forma part del Comitè Científic.

L'objectiu del CoMuCS és proporcionar, tant a professionals de la salut com als estudiants, coneixements orientats a fomentar el treball multidisciplinari, motiu pel qual està dirigit a estudiants de Fisioteràpia, Medicina, Nutrició Humana i Dietètica de diverses universitats de tota la península, així com, també, a d'altres professionals de la salut.

Podeu obtenir més informació aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×