Respon el qüestionari en línia i ajuda'ns a quantificar l'impacte de la reducció d'hores d'assistència a les residències geriàtriques

Publicada el 27/05/2014

En relació a la mobilització que estem duent a terme amb altres col·legis professionals i entitats que treballen en el sector de la gent gran arran de la reducció d'hores d'assistència a les residències geriàtriques, ens hem proposat quantificar l'impacte de la mesura en termes d'usuaris i professionals afectats.

Som conscients de la dificultat de calcular amb exactitud el nombre de persones perjudicades, però atesa la importància de comptar amb aquesta informació per donar força a la nostra reivindicació, pensem que és imprescindible fer un esforç i mirar de reunir suficients dades com per fer una aproximació vàlida.

Per aquest motiu, us demanem que, abans del 4 de juny, respongueu aquest qüestionari en línia amb la informació de què disposeu, que tractarem amb la màxima confidencialitat.

En cas que no treballeu en aquest sector específic, us agrairem que feu arribar el missatge als companys que penseu que el poden respondre.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×