La Secció Territorial de Tarragona signa un conveni de col·laboració amb el Club Tennis Reus Monterols

Publicada el 17/06/2014

El passat divendres 16 de maig, el president del Club Tennis Reus Monterols, Sr. Jordi Compte, i la representant la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Sra. Eva Hernando, van signar un conveni de col·laboració.

Aquest conveni afecta a tots els fisioterapeutes col·legiats de la província de Tarragona, que podran gaudir d'unes condicions especials per fer-se soci del club amb un descompte equivalent al 50% del preu d'entrada (la quota d'entrada sense promoció és de 800 € i és obligatòria per a tots els socis titulars).

Per a aquells col·legiats de la Secció de Tarragona del CFC que actualment ja són socis del CTRM, s'oferirà un mes de prova gratuït del nou Fitness Center per als seus familiars. A més, tots els col·legiats, siguin o no socis del CTRM, podran provar el Fitness Center de forma gratuïta (amb un FreePass). Tots els col·legiats que ho desitgin rebran FreePass del Fitness Center per poder distribuir entre els usuaris dels seus centres de Fisioteràpia. A més, el CTRM es posa a disposició de la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya per a l'organització d'esdeveniments esportius a les seves instal·lacions.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×