El DiFT 2014 escalfa motors!

Publicada el 18/06/2014

Amb l'objectiu de repetir l'èxit dels anys 2012 i 2013, torna la cita amb el DiFT, el Dia de la FisioTeràpia, que tindrà lloc el proper 11 d'octubre a la plaça de la Constitució de la ciutat de Girona. Des de les 10.00 h i fins a les 14.00 h podrem gaudir de les activitats i espectacles que el Col·legi organitzarà per compartir amb companys de professió i per a tota la família.
Batukades, bàsquet en cadires de rodes, el hip-hop dels BrodasBros, activitats divulgatives de les comissions col·legials, inflables, tallers de pintura i plastilina per als més menuts, i moltes més sorpreses per commemorar una jornada lúdica i divulgativa.

Repetirem, un any més, el fet d'emmarcar la nostra festa dins d'un projecte benèfic i solidari amb aquells que més ho necessiten. Per aquest motiu, durant el DiFT, hi haurà una activitat lúdica en la que caldrà fer un donatiu d'1€ destinat íntegrament a La Marató 2014 de TV3.

El DiFT continuarà amb una jornada tècnica, per a fisioterapeutes, a l'Auditori de la Mercè, seguida d'un petit refrigeri per als assistents i l'entrega del Premi al Fisioterapeuta de l'Any, tal i com es va fer els dos darrers anys.

El Col·legi ja està treballant per fer que aquesta festa sigui gran. Depèn de tots nosaltres que el DiFT surti al carrer per demostrar a tothom que som un col·lectiu unit i, per això, us demanem que us feu vostra aquesta festa i vingueu a gaudir-la el dia 11 d'octubre. Quants més siguem, més gran es farà la Fisioteràpia!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×