Un any més, us presentem la V Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del Col·legi

Publicada el 06/08/2014

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya us presenta V Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, que se celebrarà el proper 24 d'octubre a l'Hotel Barceló Sants de Barcelona i que, com en d'altres anys, clourà amb el Sopar Anual del Col·legi.

Estem davant d'una Jornada fortament consolidada al nostre Col·legi que compta amb un format de ponències magistrals al matí i masterclass a la tarda, que han tingut una molt bona acollida en les darreres edicions i que hem decidit conservar.

A més, i com a novetat, hem afegit una continuació formativa per a aquelles persones que vulguin realitzar formació més àmplia amb els ponents internacionals que hi participen: aquest any en Bill Vicenzino (Austràlia) i en Luis Prato (EUA).

El fil conductor de la Jornada serà l'abordatge neuromusculosquelètic, un dels pilars de la nostra professió, i es tractaran temes tan diferents com el binomi Fisioteràpia-osteopatia, la conveniència o no dels esquats en la pràctica clínica, l'abordatge de l'epicondilitis, la valoració del moviment funcional i el tractament de les contractures mitjançant el concepte de levées de tensions, demostració evident de la riquesa i, alhora, de la complexitat de les intervencions de la Fisioteràpia en aquest camp.

Comptarem -com ja és costum en aquesta Jornada- amb ponents internacionals, provinents d'Austràlia (Bill Vicenzino) i els EUA (Luis Prato), a més d'alguns dels nostres millors fisioterapeutes nacionals (l'exdegà i membre del Consell Social del CFC, Sr. Francesc Escarmís, que farà la ponència inaugural, Luis Paz i Isaac Serrano).

Esperem repetir l'èxit d'assistència de les edicions anteriors atès que, la Fisioteràpia neuromusculosquelètica, en totes les seves vessants, és patrimoni de tots, i el seu coneixement fa gran el col·lectiu.

Podeu inscriure-us així com consultar el programa de la Jornada aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio