Ja teniu a la vostra disposició el 10è número de la Revista Científica del CFC

Publicada el 22/01/2015

Us informem que el 10è número de la Revista Científica que edita el Col·legi ja està a la vostra disposició al web del Col·legi.

En aquest exemplar hi trobareu l'article original "Aplicación de la atención plena (Mindfulness) en la prevención del agotamiento profesional en fisioterapia: Un estudio preliminar de caso único"; els resums d'articles "Canvis immediats en la mecanosensibilitat masticatòria, obertura de la boca i postura del cap després de l'aplicació de tècniques miofascials en pacients sans sense dolor: un assaig clínic aleatori", "Factors pronòstics per a l'alleujament del dolor i la millora funcional en pacients crònics després de la rehabilitació hospitalària", "Estratègies per a la prevenció i el tractament de les condicions musculosquelètiques. Dolor lumbar (no específic) i "Teràpia d'estabilització de l'articulació del genoll en pacients amb osteoartitis i inestabilitat de genoll: anàlisi de subgrup en assaig aleatoritzat i controlat"; el resum del "8è Congrés Mundial Interdisciplinari de Dolor lumbar i pelvià"; i com sempre també compta amb l'apartat de l'Agenda, on s'hi detallen els congressos, jornades i les conferències més importants d'arreu del món relacionades amb la nostra professió.

Podeu veure la Revista Científica clicant aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×