El Curs d'Abordatge amb punció seca de la síndrome del dolor miofascial, a Tarragona

Publicada el 29/01/2015

Els caps de setmana del 29 i 30 de novembre i del 13 i 14 de desembre va tenir lloc, al CAP Catalunya de la ciutat de Tarragona, el Curs d'Abordatge amb punció seca de la síndrome del dolor miofascial, impartit pels professors Xevi Sala, que va impartir el primer seminari, i Miguel Ángel Martínez que va impartir el segon; ambdós col·laboradors dels seminaris Travell & Simons.

L'estructura dels dos seminaris va ser similar: s'introduïa la part teòrica del múscul a treballar, després el professor mostrava pràcticament la tècnica de com tractar invasivament aquest múscul, per acabar els alumnes practicant entre ells, sota l'atenta supervisió del professor. A més, el primer seminari va començar amb la part teòrica de presentació de la tècnica, i el segon seminari va acabar amb la part teòrica de la demostració del perquè d'aquesta tècnica. Una excel·lent combinació de conceptes teòrics i part pràctica.

L'èxit del curs va ser important, tant en participació (es va fer ple amb les 20 places disponibles) com en l'ambient de treball que es va gaudir durant els dos caps de setmana.

Secció Territorial de Tarragona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×