El CFC coorganitza i participa a la 8a edició de la Nit de la Professió

Publicada el 26/10/2015

El passat divendres 23 d'octubre va tenir lloc la vuitena edició de la Nit de la Professió, un acte organitzat pel Grup d'Interès de l'Anoia del CFC juntament amb l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (ACMSCB), el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i el Col·legi Oficial d'Infermers i Infermeres de Barcelona.

La Nit de la Professió constitueix una de les principals trobades del conjunt dels professionals de la salut a l'Anoia i és, a més, un acte de benvinguda i de reconeixement als companys que inicien o acaben l'exercici actiu de la professió.

Els companys i companyes del GI de l'Anoia del CFC van assistir a l'acte juntament amb la Sra. Núria Coral, vocal de la Junta de Govern del nostre Col·legi, que va ser una de les persones encarregades de donar un diploma i un obsequi als professionals sanitaris anoiencs jubilats el darrer any. Va aprofitar també per felicitar l'organització per haver sabut "trobar la manera de fer que les professions de la salut tinguin un lloc on trobar-se i crear vincles".

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio