S'obre el període d'inscripció anticipada a la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica exclusiu per als col·legiats del CFC

Publicada el 09/10/2015

Avui 9 d'octubre, s'han obert les inscripcions a la VI Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, que se celebrarà el proper 27 de novembre al World Trade Center de Barcelona.

Inicialment, i fins al dia 18 d'octubre inclòs, només s'hi podran inscriure els col·legiats al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Serà a partir d'aleshores quan la inscripció a la Jornada estarà oberta a estudiants i a fisioterapeutes col·legiats d'arreu del món.

Com ja és habitual, a la tarda hi haurà 5 masterclass; aquest any, però, i com a novetat, es realitzaran diverses activitats paral·leles de les quals us n'informarem puntualment i a les que no caldrà inscriure's. Els primers 100 col·legiats podran apuntar-se als dos torns de masterclass mentre que la resta només ho podran fer a una, però tindran l'oportunitat d'accedir i gaudir de les activitats paral·leles.

Us recordem que la inscripció a la JNME és gratuïta i que podreu seguir-la per streaming a www.fisiotv.cat i a través de l'etiqueta #jnme15

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio