Curs de Bases de la Fisioteràpia a la unitat de cures intensives (UCI) i ventilació mecànica, a Lleida

Publicada el 24/11/2015

Els dies 6 i 7 de novembre es va realitzar, a la Facultat de Medicina de Lleida, el curs "Bases de la Fisioteràpia a la unitat de cures intensives (UCI) i ventilació mecànica". La necessitat de la presència del fisioterapeuta en l'àmbit de l'UCI està àmpliament reconeguda i establerta a la majoria de països d'Europa, atès que la Fisioteràpia ha demostrat ser una eina útil per pal·liar certes complicacions fisiològiques que sovint presenten els pacients crítics. Gràcies a la assistència a aquest curs els alumnes podran formar part del registre de fisioterapeutes que poden realitzar l'aspiració de secrecions.

El curs va ser un èxit, es va omplir totalment i els alumnes van valorar molt positivament tant els coneixements obtinguts com la utilitat d'aquests en la seva pràctica diària.

L'organització i coordinació va ser a càrrec de la Comissió de Fisioteràpia Respiratòria i de la Judith Almazán i la Noemí Bravo, membres de la Secció Territorial de Lleida.

Noemí Bravo
Secció Territorial de Lleida

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×