El CFC celebra el seu Sopar Anual

Publicada el 30/11/2015

Com a cloenda de la VI Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, el passat 27 de novembre es va celebrar el Sopar Anual del Col·legi. Aquest any amb un component molt especial, atès que coincidia amb el 25 aniversari de la nostra institució, esdeveniment que va voler compartir amb nosaltres el Dr. Carles Constante, director general de Planificació i Recursos de Salut, que va assistir a l'acte en representació del conseller de salut, Honorable Senyor Boi Ruiz.

Al marge de ser un marc de trobada per als integrants del nostre col·lectiu, també es va aprofitar per homenatjar i premiar alguns del nostres companys i companyes.

Durant l'acte es va retre l'habitual homenatge als col·legiats jubilats el darrer any i es va fer el lliurament del diploma per l'obtenció de doctorat a la Sra. Marta Valentín.

Tot seguit es va fer entrega del Premi al Fisioterapeuta de l'Any 2015 al Sr. Roger Gómez, així com el Premi June Nystrom 2015, que van rebre ex aequo Fisios Mundi i la Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia.

El Sopar Anual va finalitzar amb l'actuació de l'humorista Toni Albà, que va fer riure de valent els assistents a l'acte i que va ser un gran final de festa per a un dia i una nit on el nexe d'unió va ser la Fisioteràpia.

Podeu veure imatges del Sopar Anual del Col·legi aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×