Ja teniu a la vostra disposició la XI Revista Científica

Publicada el 04/11/2015

Us informem que el 11è número de la Revista Científica que edita el Col·legi ja està a la vostra disposició al web del Col·legi.

En aquest exemplar hi trobareu els articles originals "Revisió bibliogràfica sobre l'ús de les TIC en el camp de la fisioteràpia" i "La importància del fisioterapeuta en una unitat d'ortogeriatria"; els resums d'articles "Educació i exercicis diaris per a la prevenció del dolor lumbar en nens: assaig controlat aleatori de grup", "Efectos de la CWI (Cold Water Inmersion) entre sprints sucesivos de 250 metros a máxima intensidad", "Validesa de la col·locació dels marcadors de superfície a la columna cervical per a l'avaluació de la postura craniocervical" i "Efectividad de la Oscilación Resonante mantenida vertebral mediante el método POLD, en el tratamiento de la hernia discal lumbar. Estudio clínico piloto randomizado y controlado".

Al Racó de l'estudiant ens parlen de "El paper del fisioterapeuta a l'UCI" i també podeu llegir els resums del XII Congrés internacional de PRL, de l'Aqua-Leuven 2015 i de la XVII Reunió de la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica; i com sempre també compta amb l'apartat de l'Agenda, on s'hi detallen els congressos, jornades i les conferències més importants d'arreu del món relacionades amb la nostra professió.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×