La Secció Territorial de Lleida organitza la III Torronada Col·loqui

Publicada el 15/12/2015

El passat 10 de desembre i com a preàmbul de les festes nadalenques, l'Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida va acollir la III Torronada Col·loqui de la Secció Territorial de Lleida del CFC.

En aquesta edició, la companya Clara Bergé, fisioterapeuta lleidatana, va fer una introducció al mètode Pilates amb la conferència "Pilates en Fisioteràpia: Prevenció i tractament", en la qual, i en base a una cas real, va abordar la vessant terapèutica del mètode en l'àmbit preventiu i de tractament de moltes de les principals patologies de l'aparell locomotor, amb la finalitat d'aconseguir un canvi d'hàbits posturals, un nou aprenentatge motor, així com una forma d'autoavaluació i tractament per al pacient.

Després de la ponència es va organitzar un col·loqui sobre diverses tècniques d'enfortiment muscular.

Per tancar la vetllada, la Secció de Lleida va convidar a torrons i cava a tots els assistents, els quals van poder gaudir de l'actuació de Lo Pau de Ponts.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×